a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


az online piac előretörésével egyre inkább háttérbe szorul a magyar királyi posta művek. pedig nem kellene hogy így legyen. most megmutatom az óriási piaci rést, aztán követelem a milliárdokat a befolyt bevételből :)

tehát amúgy nem mindenhol van internet. vagy ha van is, akkor sem mindig elérhető. bezzeg a posta! hétköznap nyolctól 16ig, meg pénteken még addig se. na mindegy is, ezen a részén majd lehet még csiszolni kell. a lényeg az, hogy képzeljünk el egy távirat jellegű feladási módot: formanyomtatványra kell tollal ráírnunk a rövid üzenetet, majd párszáz forintért ezt a posta befogadja. és itt jön a nagy durranás! kikeresi a postás a cimzettet facebookon, és megirja az ő üzenőfalára, amit írtunk neki.

ó, micsoda zsenialitás veszett el bennem... csak meg kéne már találni :D

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »