3d nyomtató nyomtató

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


van egy óriási ötletem. gazdagok leszünk mind a ketten. te is, aki olvasod, meg én is. persze csak ha van benned annyi gerinc, hogy nem lopod el az ötletemet. arról van szó, hogy venni kell beruházásként egy latopot és egy 3d nyomtatót. ezt jól bemutatni mondjuk kickstarteren a nemsokára vázolt ötletemmel együtt, majd felmarkolni a végtelen mennyiségű befolyt támogatást. persze meg is kell valósítani, de az már a roppant szórakoztató része a dolognak - legalábbis szerintem.

egy 3d nyomtatót bizonyos diszkrét paraméterek mentén tudunk értékelni. hogy csak néhány példát mondjak: mekkora a fogyasztása, mennyi áramot, anyagot használ el egy fix méretű tárgy nyomtatására. vagy milyen gyorsan készíti azt el. vagy az lehet egy paramétere, hogy bizonyos anyagokat képes-e nyomtatni. de ilyen paraméter lehet a felbontása is, azaz a legkisebb nyomtatható egység. de ezekből bármennyit definiálhatunk. fogjuk a nyomtatót, és az azt vezérlő programot, és adjuk emllé egy olyan szoftverterméket (melynek a megírása a cél tulajdonképpen) ami kinyomtatja a 3d nyomtatót. ennek a sokszorsításon kívül nem sok értelme lenne, de teszünk egy apró trükköt az egészbe. a programnak addig kell variálnia a nyomtató alkatrészein, amig a fenti paraméterek szerint mérve nem lesz legalább egy picivel jobb az újonnan elkészített nyomtató. tehát vagy gyorsabb, vagy kisebb fogyasztású, vagy kisebb helyen elfér, vagy más anyagokat is képes nyomtatni, stb, stb. amint elkészül az új, immár jobb nyomtató, már csak azzal foglalkozunk. azzal fogunk nyomtatni egy mégjobb nyomtatót. egészen akár a végtelenségig. ez valójában a teremtőgép evolúciója lesz, és végül, vagy menet közben valamikor kinyomtathatjuk istent is - eloszlatva a létezése felőli kétségeket.mellesleg ez egy elmélet, hogy isten hogyan keletkezett.

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »